۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۰۲

مجتمع قرآن و عترت ورامین سال تحصیلی جدید را آغاز کرد

مجتمع قرآن و عترت ورامین سال تحصیلی جدید را آغاز کرد

ورامین - خبرگزاری مهر: همزمان با سوم مهرماه که اولین روز تحصیلی امسال است، مجتمع آموزشی قرآن و عترت ورامین سال تحصیلی جدید را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دانش آموزان مجتمع آموزشی قرآن و عترت ورامین همزمان با سوم مهرماه، سال تحصیلی جدید را با حضور آیت الله سید مرتضی محمودی نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین آغاز کردند.

در این مراسم که دانش آموزان، مسئولان مجتمع و اولیای دانش آموزان حضور داشتند، حجت الاسلام سید محسن محمودی امام جمعه موقت و مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین طی سخنانی با اشاره به حملات دشمن به اعتقادات و مبانی فکری نوجوانان کشور از والدین خواست برای آشنایی هرچه بیشتر فرزندان خود با مبانی اعتقادی تلاش کنند.

مجتمع آموزشی قرآن و عترت شهرستان ورامین وقف حوزه علمیه امام صادق(ع) است و همواره در آموزش دروس علمی و مذهبی پیشرو بوده است.

مجتمع مذکور سال گذشته بیش از ۳۵درصد قبولی در آزمون دبیرستان نمونه و بیش از ۱۵درصد قبولی آزمون مدرسه راهنمایی نمونه داشته است.

کد مطلب 1416053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha